Vår tekniske support er din tekniske support.

Uansett om du skal distribuere iPhone i bedriften eller er ansvarlig for Mac-support i hele organisasjonen, sørger AppleCare Help Desk Support for at din brukerstøtte har tilgang til den nødvendige ekspertisen.

AppleCare Help Desk Support

Med denne avtalen får du tilgang til Apples mest erfarne teknikere via telefon, 12 timer hver dag, syv dager i uken,1 slik at ressursene kan administreres på en mer effektiv måte, svartidene forbedres og opplæringskostnadene reduseres. Avtalen gir ett års dekning for to tekniske kontakter som pekes ut av organisasjonen din.

Ett år med support for et ubegrenset antall hendelser
Prioritert telefontilgang til Apples mest erfarne teknikere

Dette dekkes

AppleCare Help Desk Support gir ubegrenset teknisk support for diagnosti­sering og feilsøking av maskin- og programvare og problem­isolering for Apple-baserte løsninger. Du kan også få hjelp med Apple Business Manager eller Apple School Manager når du ringer. Når det gjelder budsjettet, vil ikke flere Apple-enheter eller Macer øke kostnaden for AppleCare Desk Support-kontrakten din. Dekkede produkter inkluderer:2

Maskinvare iPad Apple Watch
iPhone Apple TV
Mac
Programvare iOS Final Cut Pro
iPadOS GarageBand
macOS iMovie
tvOS Keynote
watchOS Logic Pro
Apple Configurator MainStage
Apple Remote Desktop Musikk­opptak
Klasserom Motion
Compressor Numbers
Pages

Kjøp AppleCare Help Desk Support

AppleCare Help Desk Support inkluderer ett års support for helpdesken for et ubegrenset antall hendelser.

Kjøp nå