Verruim
je blik.

  • Grootste, meest geavanceerde display tot nu toe.
  • Baanbrekende innovaties voor je gezondheid.
  • Stevigste Apple Watch ooit.
  • Tot wel 33% sneller opladen.

Ons grootste display
tot nu toe.

Meer schermruimte zorgt ervoor dat alles beter leesbaar is en makkelijker in het gebruik. Voor Series 7 hebben we groter gedacht dan ooit.

Groot scherm. Enorm verschil.

De uitdaging was om het display te vergroten en tegelijkertijd de afmetingen van de Watch zelf nauwelijks te veranderen. In het vernieuwde design zijn de randen 40% smaller. Dat betekent meer schermruimte dan bij Series 6 en Series 3. Daar word je blij van.

Ruim 50% meer schermruimte dan Series 3.

Tik met groter
gemak.

Een plezier voor je ogen.
En voor je vingers.

Rekenmachine-app op Apple Watch Series 7

Binnen het hele systeem zijn de knoppen speciaal opnieuw ontworpen voor het grotere display. Zo zijn apps als Rekenmachine en Stopwatch eenvoudiger dan ooit in het gebruik.

QuickPath-feature op Apple Watch Series 7

Stel timers in om de tijd bij te houden voor meerdere dingen tegelijk. Op het grotere scherm is alles in één oogopslag nog duidelijker te zien.

Always‑on Retina‑display. Alles over jou, helderder in beeld.

Voor een blik op de klok of andere handige informatie is het niet nodig om het scherm aan te raken of je pols op te tillen, want het display staat altijd aan. En binnenshuis is het scherm 70% helderder als je arm omlaag is.

Keihard feit: Series 7 is de stevigste Apple Watch ooit.

Voor het grotere always-on Retina-display hebben we het design ingrijpend aangepast. Mede dankzij deze innovaties is het glas aan de voorkant barst­bestendiger dan ooit.

BarstbestendigHet sterkste glas aan de voorkant ooit.
StofbestendigConform IP6X.1
WaterbestendigZwemproof volgens WR50‑norm.2

Op alle fronten sterker.

50% dikker glas aan de voorkant.

Op het hoogste punt is het glas van de voorkant meer dan twee keer zo dik als dat van Apple Watch Series 6, en daardoor extra stevig.

Sterk ontwerp.

Het glas aan de voorkant heeft nu een vlakke onderzijde en is zo beter bestand tegen barsten.

OLED-display.

De touch‑sensor is geïntegreerd in het OLED‑paneel, zodat ze samen één geheel vormen. Daardoor is het display minder dik en heeft het dunnere randen.

Een gezonde
toekomst.
Vol in beeld.

Meet het zuurstofgehalte in je bloed met een baanbrekende sensor en app. Maak een ecg, waar je ook bent. Check je hartslag. En maak gebruik van andere innovaties zoals de Mindfulness-app en het bijhouden van je slaap­patroon om van top tot teen gezond te blijven. Series 7 brengt je gezondheid beter in beeld.

Close-up van meetwaarden op Apple Watch
Apple Watch met zuurstofsaturatie

Meet je zuurstofsaturatie. Een adembenemende innovatie.

Het zuurstofgehalte in je bloed is een goede maatstaf voor je gezondheid. Je kunt eruit afleiden hoe goed je zuurstof­opname is en hoeveel zuurstof er beschikbaar is voor je lichaam. Met de uiterst slimme sensor en de app op Apple Watch Series 7 kun je de zuurstofsaturatie meten wanneer je maar wilt.3

Lees hoe je de Saturatie-app gebruikt
ECG

Maak een ecg wanneer je wilt.

Via de Ecg-app kun je met Apple Watch Series 7 een ecg laten maken dat gelijkstaat aan een elektro­cardiogram met één afleiding. Een buitengewone prestatie voor een wearable, en het kan artsen cruciale informatie bieden. Een zorg minder voor jou.4

Je vinger kan je veel vertellen over je hart.

De elektroden in de Digital Crown en achter op de kast werken samen met de Ecg-app om zo de elektrische signalen van je hart vast te leggen. Door de Digital Crown aan te raken, kun je al binnen 30 seconden een ecg-golfvorm genereren. De Ecg‑app kan aangeven of je hartslag tekenen vertoont van atriumfibrilleren (een ernstige vorm van onregelmatige hartslag), of juist een normaal ritme heeft.5

Lees hoe je de Ecg-app gebruikt
Slaap-app

Droomdevice.

De Slaap-app houdt meer bij dan alleen je slaappatroon. De app helpt je ook om een vaste slaaproutine te ontwikkelen, zodat je elke nacht opnieuw je uurtjes slaap haalt. En houdt zelfs je ademfrequentie bij terwijl je slaapt. Laat de nacht maar komen.

In no time opgeladen.

Voor Apple Watch Series 7 is het complete oplaad­systeem herzien, zodat je nog sneller van start kunt. Met de nieuwe oplaad­architectuur en USB‑C‑snellader is drie kwartier genoeg om de batterij op zo’n 80% te krijgen.6

Tot wel33%sneller opladen dan Series 67
8 min. is goed voor 8 uur slaap bijhouden8

Blijf in balans. En ga door.

Als je regelmatig even de tijd neemt om goed adem te halen, kan dat een hoop stress wegnemen. De feature Reflectie in de Mindfulness‑app helpt je te focussen aan de hand van een prachtige animatie.

Reflectie‑app

Motiveert
maximaal.

Kies uit tientallen work‑outs. Hou bij hoe actief je bent. Blijf in beweging met 75 miljoen songs op Apple Music. Apple Watch Series 7 gaat tot het uiterste. En dankzij het grote display zie je al je resultaten en work‑out­gegevens sneller en duidelijker, ook in het water. Kom op, haal alles eruit wat erin zit.

Work-outs met jou in het middelpunt.

Squatten, serveren, steppen. Hoe je ook wilt bewegen, Apple Watch heeft er een work‑out voor. Je kunt zelfs endorfines aanmaken met tai chi en pilates. Het startsein geef je gewoon vanaf je pols.

Buiten fietsen met Apple Watch
AirPods links Apple Watch geeft aan dat de work-out halverwege is AirPods rechts

Fietsen steekt een tandje bij.

Je Apple Watch merkt het vanzelf wanneer je begint te trappen en geeft je een seintje om een work‑out te starten. Valdetectie werkt ook met fietsen en andere work-outs.9 Dus als je tegen de vlakte gaat, kan je Watch hulp inroepen.10 En om ervoor te zorgen dat jij je ogen veilig op de weg houdt, kun je work‑out­­gegevens zoals je snelheid en afstand laten voorlezen. Fiets je op een e‑bike, dan wordt het aantal calorieën realistischer berekend.

H2O? Go go go.

Apple Watch is waterbestendig tot 50 meter. Dus je houdt probleemloos je zwemroute bij in open water of je baantjes in het zwembad.2

Van start tot finish gemotiveerd.

Activiteit op Apple Watch

Activiteit-ringen.

Bewegen, Trainen en Staan. Drie ringen die laten zien hoe actief je de hele dag bent.

Delen op Apple Watch

Activiteiten delen.

Deel je Activiteit-ringen met familie en vrienden en moedig elkaar aan.

Wedstrijden op Apple Watch

Wedstrijden.

Nodig je vrienden uit voor een zevendaagse wedstrijd.

Muziek-app

Muziek, podcasts en audioboeken.

Met Apple Music heb je meer dan 90 miljoen nummers vol muzikale motivatie om je pols. En met meer dan genoeg podcasts en audioboeken vliegen je work‑outs voorbij.11

Alles wat je
nodig hebt.
Waar je ook
gaat.

Doe je Apple Watch om en je bent vertrokken. Op het grote scherm van Series 7 staat alles wat belangrijk voor je is altijd op de voorgrond. En met een mobiele data­verbinding hou je makkelijk contact met vrienden en familie, en kun je snel bij je muziek, meldingen, foto’s en meer. Ook als je je iPhone niet bij je hebt.12

Plaatsaanduiding voor Watch

Alle vrijheid. En toch verbonden.

Neem telefoontjes aan tijdens een wandeling. Stuur een smiley naar je zwoegende collega’s op kantoor. Op een Apple Watch met mobiel internet ben je altijd verbonden. Laat je iPhone gerust thuis.

Wallet bewaart alles op één plek. Da’s heel wat waard.

Haal je deur van het slot. Start je auto. Laat je instapkaart zien. Betaal je aankopen. En nog veel meer. In de Wallet-app staat alles wat belangrijk is op één plek. Ideaal als je zelf van hot naar her gaat.13

Apple Watch Wallet

Siri. Een simpel antwoord op alle moeilijke vragen.

Wat is de hoofdstad van Christmaseiland? Waar is het dichtstbijzijnde tankstation? Welk liedje hoor ik? Vraag maar raak.

Apple Watch Siri

Kaarten. Wijst je de weg.

Of je nu te voet of met de auto op pad bent, Kaarten maakt het je gemakkelijk. Met subtiele tikjes laat de Taptic Engine je weten wanneer je links of rechts moet afslaan. Zo hoef jij niet op je Watch te kijken.

Apps speciaal ontworpen om alles 
te kunnen.

In de App Store vind je duizenden apps waarmee je van je Apple Watch het perfecte persoonlijke device maakt voor alles wat je graag doet. Surfen, fotografie, astronomie en nog veel meer. Download de apps rechtstreeks op je Apple Watch en je hebt alles wat je nodig hebt direct bij de hand.

Wijzerplaten die 24/7 om jou draaien.

Maak je eigen wijzerplaat met je favoriete functies. Hou je bijvoorbeeld van surfen, dan kun je in één oogopslag het getij, de water­temperatuur en de wind­snelheid weergeven. Je kunt zelfs wijzer­platen delen met vrienden en familie in een mail of tekstbericht.

Twee geweldige soorten materiaal.
Allebei even mooi.

Het maken van zo’n prachtig en veelzijdig horloge vereiste de inzet van de allerbeste vakmensen. Apple Watch is verkrijgbaar in prachtig roestvrij staal en 100% recycleerbaar aluminium.

Milieu

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de ecologische voetafdruk van onze producten gedurende hun gehele levenscyclus. Ons uiteindelijke doel is om 100% gerecycleerde en hernieuwbare materialen te gebruiken in al onze producten en verpakkingen. Een aantal kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van Apple Watch voor het milieu.

Bekijk Apple Watch Series 7 in AR.

Open deze pagina in Safari op je iPhone of iPad.

Apple Watch Studio

Elke kast. Elk bandje.
Elke stijl die je maar wilt.

Welke Apple Watch
past het best bij jou?

Apple Watch
Series 7

Koop

45 mm of
41 mm

Zwemproof2

Meest barstbestendige
voorkant

Stofbestendig conform
IP6X1

Always‑on Retina‑display
Bijna 20% groter
dan Apple Watch SE

Meer dan 50% groter
dan Series 3

Saturatie-app3

Ecg‑app4

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Waarschuwing bij
onregelmatige
hartslag5

SOS-noodmelding10

Internationale
noodoproep14

Valdetectie

Mobiele netwerken beschikbaar12

44 mm of
40 mm

Zwemproof2

 

 

Retina-display
Meer dan 30% groter
dan Series 3

 

 

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Waarschuwing bij
onregelmatige
hartslag5

SOS-noodmelding10

Internationale
noodoproep14

Valdetectie

Mobiele netwerken beschikbaar12

Apple Watch
Series 3

Koop

42 mm of 38 mm

Zwemproof2

 

 

Retina-display

 

 

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Waarschuwing bij
onregelmatige
hartslag5

SOS-noodmelding10

 

 

 

Vergelijk alle modellen Shop Apple Watch