Support voor Apple ID

Je Apple ID is de account waarmee je toegang hebt tot alle Apple voorzieningen en die al je apparaten feilloos laat samenwerken.

Je account beveiligen

Apple ID-beveiliging

Hier vind je enkele aanbevolen procedures waarmee je de beveiliging van je account en persoonlijke gegevens kunt maximaliseren.

Voorkom phishing

Ontdek hoe je phishing en andere scams kunt vermijden en wat je moet doen als je verdachte e-mails, telefoongesprekken of berichten ontvangt.

Delen met gezin

Delen met gezin

Met 'Delen met gezin' kun je aankopen in de iTunes Store en App Store, Apple abonnementen zoals iCloud+ en meer delen met je gezin. Ouders kunnen daarnaast 'Vraag om te kopen' gebruiken om aankopen van kinderen goed te keuren.

Apple ID's voor je gezin

Als je aankopen of abonnementen wilt delen, moet je niet je Apple ID delen. Gebruik in plaats daarvan 'Delen met gezin' zodat elke persoon een eigen Apple ID heeft.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.