Támogatás és szerviz

Nincs annál nagyobb öröm, mint ha könnyebbé teheted másvalaki napját.

Egy Apple Support-munkatárs telefonon beszél egy vásárlóval.

Az Apple támogatási és szervizcsapatának tagjaként részesévé válhatsz a személyes kapcsolatnak, amely megerősíti a felhasználók és Apple termékeik között kialakuló kötődést. Minden, az ügyfelekkel személyesen, interneten, telefonon, csevegésben vagy e-mailben folytatott beszélgetés és útmutatás egy újabb lehetőség, hogy még gazdagabbá tegyük az ügyfélélményt.

Yaprak otthonról dolgozik, és épp egy ügyfélnek segít telefonon keresztül

Yapraknak minden hívás a szívügye.

Mikor határoztad el, hogy az Apple berkein belül próbálsz szerencsét?

A főiskolán fizikát tanultam, és valamilyen természettudományi vagy műszaki területen szerettem volna dolgozni. De azt is szerettem volna, ha a munkám során kapcsolatban lehetek az emberekkel. Így lettem végül Apple otthoni tanácsadó. Olyan területen dolgozom, amelyet szenvedélyesen szeretek – ez a technológia –, és segítek az embereknek az Apple termékeik használatában, hogy ők is kiteljesedhessenek abban, amit szeretnek.

Milyen érzés Apple-alkalmazottnak lenni a saját otthonodban?

Törökországban lakom, és a helyi ügyfeleknek nyújtok műszaki támogatást. Bár több ezer otthoni tanácsadó dolgozik a vállalatnak világszerte, az Apple remekül megoldja, hogy kapcsolatban legyünk egymással. Igen kiterjedt a képzés és a mentorálás, és ha mégis előfordulna, hogy valamely ügyfél kérdését nem tudom egyedül megválaszolni, a kollégák telefonon keresztül mindig rendelkezésre állnak. Teljes mértékben, kényelmesen, az otthonomból élvezhetem az irodai lét minden előnyét.

Hogyan állsz az ügyfelekkel folytatott beszélgetésekhez?

Minden hívás egy új lehetőség, hogy segítsek egy ügyfélnek. Az Apple barátságos hangjaként azt szeretném éreztetni velük, hogy ők is tagjai a mi kiterjedt családunknak. Tudom, hogy az eszközeiken a kedvenc fényképeik, házi videóik, dokumentumaik és zenéik vannak. Szeretném, ha tudnák, hogy a műszaki problémáik megoldása nekem ugyanannyira fontos, mint nekik. Ha meg tudom oldani a gondjukat, az nekem is óriási örömet jelent.

Apple otthoni tanácsadóként lehetőséged van, hogy az Apple termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos tudásoddal másokon segíts.

Találd meg a csapatod, és légy a történet részese.

Online támogatás

Az interneten keresztül is remek élményt biztosíthatsz, amikor az ügyfelek igénybe veszik az Apple támogatási szolgáltatását. A csapat tagjaként piacvezető támogatási webhelyünkön és alkalmazásunkon, közösségi fórumainkon és oldalainkon dolgozhatsz. A csapat a tartalomszerkesztés, a grafikai tervezés, a felhasználóifelület-tervezés, a gyártás, a webanalízis, a tartalomstratégia és a programmenedzsment területén tevékenykedik.

Az aktuális online támogatási munkakörök megtekintése

Műszaki támogatás és ügyfélszolgálat

Legyél te az Apple hangja, és nyújts az ügyfeleknek személyes támogatást telefonon, csevegésben vagy e‑mailen keresztül. Ebben a csapatban az Apple termékei és szolgáltatásai iránt érzett szenvedélyedet megosztva építhetsz ki kapcsolatot az ügyfelekkel, a partnerekkel és a különféle programok tagjaival. Vagy ugyanezt a képzések, a kommunikáció vagy a vezetői készségeid révén érheted el. Akár valami csodálatos, új dolgot mutatsz meg egy ügyfélnek, akár a műszaki problémáját oldod meg, máris jobbá tetted a napját. A csapat a műszaki támogatás, az ügyféladminisztráció-kezelés, a programtámogatás, a képzéstervezés, a képzés, a szoftvertámogatás-fejlesztés és a felügyelet területén tevékenykedik.

Az aktuális műszaki támogatási és ügyfélszolgálati munkakörök megtekintése
További információ az üzletekben dolgozó tanácsadókról

AppleCare üzleti fejlesztés

Segíthetsz kezelni az Apple szervizelési és támogatási termékeit (ilyenek például az AppleCare+ és az AppleCare Protection Plan). Ez a csapat gondoskodik róla, hogy az ügyfelek nyugodtan alhassanak a hosszabb jótállási és támogatásjogosultsági időtartamnak, a professzionális szervizszolgáltatásoknak és a baleseti károkra vonatkozó biztosításnak köszönhetően. A csapat tagjai részt vesznek az AppleCare-termékek egyéni és nagyvállalati ügyfelek számára történő értékesítésében, valamint kezelik az ügyfeleknek értékesített szolgáltatásokat. A csapat a termékmenedzsment, az ügyfélkapcsolat, az értékesítési képzés, az értékesítési előrejelzések és az üzletfejlesztés-menedzsment területén tevékenykedik.

Az aktuális munkakörök megtekintése az AppleCare üzleti fejlesztés területén

Szervizpontkezelés és -üzemeltetés

Légy része te is annak a csapatnak, amely világvezető hardverszervizt biztosít az Apple Store, az Apple hivatalos szervizpontjai és az Apple javítóközpontok útján. Tapasztalataidat kamatoztatva segíthetsz javítási folyamatokat kidolgozni, a globális szervizelési és alkatrész-ellátási láncot felügyelni, kapcsolatot építeni a szervizpontokkal vagy műszaki képzéseket kidolgozni és tartani. A csapat a hardverfejlesztés, a tervezés, a beszerzés, a szervizpontkezelés, a programmenedzsment, a rendszerfelügyelet, az üzleti adatok elemzése, a képzéstervezés, a képzés és a műszaki tartalmak előállítása területén tevékenykedik.

Az aktuális szervizpontkezelési és -üzemeltetési munkakörök megtekintése