Többet kaphatsz, mint amit el tudsz képzelni.
Hozd el tapasztalataidat az Apple-höz, és fedezd fel, mi mindent tehetsz, oszthatsz meg és fedezhetsz fel még a jövőben. Mert mi nagyra értékeljük, hogy ki vagy és ki szeretnél lenni.

Társadalmi integráció

Mindenkit befogadunk.

A sokszínűség összetart. Ha összetartunk, többre vagyunk képesek. Mert ha mindenkit befogadunk, együtt életünk legjobb munkáját végezhetjük. Ezért erősítjük folyamatosan régóta tartó elköteleződésünket olyan értékek mellett, mint a befogadó munkaerő-felvétel, a folyamatos fejlődés és a bérezésbeli egyenlőség.

Különböző emberek különböző háttérrel – ők alkotják a mozaikot, és együtt talán jobban meglátják az összefüggéseket.
Cecile, gépi tanulás és MI

Közös értékek

A munkád tükrözze az értékeket, amikben hiszel.

Bármit hozunk létre, figyelembe vesszük, hogy milyen hatással van ügyfeleinkre, közösségünkre és a bolygóra. Ugyanannyi energiát fordítunk a számunkra fontos értékekre – a hozzáférhetőségre, az egyenlőségre, az adatvédelemre és a környezetre –, mint amennyit termékeink megalkotásába fektetünk.

Mindenkinek megvan az oka, amiért az Apple-höz jön. Gyakran bennünk találják meg azt a vállalatot, amellyel azonos értékeket vallanak. Ismerkedj meg az Apple dolgozóinak történeteivel

Álló helyzetű kép egy mosolygó nőről és néhány iPadről, melyeken egy gyermek fényképe és egy szív rajza látható
Álló helyzetű kép egy nőről és a MacBookjáról, a háttérben zöld növényekkel
Álló helyzetű kép egy fejhallgatót viselő férfiről, a háttérben színes szövegdobozokkal
Álló helyzetű kép egy mosolygó férfiről, mellette lakatikon

Szakmai és személyes fejlődés

Az első napod nálunk
csak a kezdet.

Az Apple-nél az ember a legfőbb érték. Azt szeretnénk, ha mindenki kiteljesedhetne nálunk. Az első naptól lehetőséged van, hogy hozzátedd a magad részét a mozaikhoz. Karrierfejlesztési modellünkkel és az Apple University által biztosított útmutatással és erőforrásokkal – például képzésekkel – elindulhatsz a sikeresség útján.

Az Apple-nél a karriered egyetlen állandó része a változás, és te dönthetsz arról, hogy milyen irányba szeretnél fejlődni. Elmélyítheted a tapasztalataidat, munkakörödön belül maradva fókuszt válthatsz, de akár új lehetőségeket is kereshetsz. Akárhogyan döntesz, fejlődésedet te magad irányíthatod, mi pedig egész úton melletted leszünk.

Az Apple-nél figyeltek rám,
és látták, hogy tudok segíteni másoknak.
Jeronimo, Apple Store
Úgy érzem, nemcsak munkatárs vagyok, hanem az Apple családjának a tagja.
Viviana, Apple-támogatás