Az Apple-nél olyanokkal dolgozhatsz együtt, akikkel közös a szenvedélyetek. Ahol az üzleti siker a szakértelmet szolgálja. Ahol a bátorság és az eredeti gondolatok tisztelete inspirál, hogy a legjobbat tedd bele a közös munkába.

Hogyan dolgozunk

Az Apple által tervezett dolgok közül talán maga az Apple a legtartósabb.

Az Apple részlegei funkciók szerint különülnek el, nem üzleti egységek szerint – ez ritkaság egy ekkora vállalatnál. Nálunk szakértők irányítanak szakértőket: hardverszakértők a hardverrészleget, szoftverszakértők a szoftverrészleget és a dizájn szakértői más dizájnereket. Ebben különbözünk a legtöbb nagyvállalattól, ahol általános menedzserek irányítanak menedzsereket. Az Apple abban is más, hogy egy adott területre vonatkozó döntés jogát a terület legkiemelkedőbb szakértőire bízza.

Az Apple-nél a vezetők szaktudásukat két fontos tulajdonsággal egészítik ki: a legkisebb részletre is odafigyelnek, és készek együttműködően vitázni egy-egy közös döntés meghozatala előtt. Munkatársainknak bármilyen beosztásban felszabadító, vagy akár üdítő érzés lehet, hogy olyan szakértőkkel dolgozhatnak együtt, akik valóban képesek vezetni és mentorálni őket. Ez a vezetői hozzáállás egyben elköteleződés is az innovációt elősegítő együttműködés mellett.

Olvasd el a Harvard Business Review cikkét, ha érdekel,
hogy az Apple hogyan segíti szervezeti felépítésével az innovációt.

Olvasd el a cikket (PDF)

Ha szeretnéd megtudni, hogyan készülnek a termékek, és a részleteket megismerni, vagy ha szuper kreatív szeretnél lenni, az Apple-nél van a helyed.

Együttműködés

Nagy ötletek a nagy kihívásokhoz

Egy csapat dolgozó az AirPodsról beszélget

Hihetetlenül büszke vagyok, amikor látom, hogy a különböző csapatok munkái és együttműködése hogyan áll össze egy termékké.

Jason, vezeték nélküli szoftverek fejlesztőmérnöke
Információk a Szoftverek és szolgáltatások területén végezhető munkáról

Az Apple-nél az együttműködés több a szó szótári alakjánál. Lelkes és együttműködő vitát jelent. A kereskedelemben, a hardverek vagy a marketing területén dolgozó csapatok tagjai különböző problémákra koncentrálnak, de a tiszteletteljes és őszinte vita alapelvei mindig ugyanazok maradnak. Így segítjük az ötletek kibontakozását, nézőpontokat ütköztetünk, és végül egymás gondolataiból építkezve megtaláljuk a legjobb megoldást.

A divíziók közti együttműködés kulcsfontosságú, mert egyetlen csapat sem lehet felelős önmagában egy termékért vagy szolgáltatásért. Előfordulhat, hogy egy új termék egyetlen fontos elemét akár több tucat specializált csapat hozza létre. De ők mind ugyanazért a célért dolgoznak: hogy a felhasználónak rendkívüli élményben legyen része.

Innováció

Ha a szakértők hozzák a döntéseket, az innováció mellett fognak dönteni

Az innováció élén azok állnak, akik mindent tudnak a munkájukról, akár életük első munkahelyén dolgoznak, akár több évtizedes karrierjük legújabb projektjében vesznek részt. Az Apple-nél az innováció kulcsa nem csupán a kimagasló tudású munkaerő, de a szakértők közössége is, melynek tagjai arra koncentrálnak, mit tehetnek a jövőben, nem pedig arra, hogy mi történt a múltban. Ezt a kultúrát azzal támogatjuk, hogy a szakértőknek lehetőséget adunk a merész, de észszerű kockázatok vállalására, mert ezek eredményezhetnek áttöréseket.

Nálunk mindenki részt vesz az innovációban – akár olyan területeken, amelyekről a vásárlóink nem is tudnak. Például a Sirit tökéletesítő mérnökök és szerkesztők folyamatos frissítésekkel csökkentik az előítéletesség megjelenését a keresési találatokban, és erősítik a semlegességet. Vagy azok a csapatok, akik az egészségügy frontvonalában dolgozóknak kiszállított COVID-19-arcvédők tervezésében, gyártásában és szállításában segítettek. Egyik éttermünkben pedig a séf találta ki környezetbarát és azóta már levédett pizzásdobozunkat.

Megvannak a forrásaink, hogy bármilyen ötletünket megvalósíthassuk. És egyetlen ötlet sem lehet túlságosan őrült.
Jen, fejlett gyártási folyamatokat felügyelő mérnök Információk az üzemeltetés és a beszállítói lánc területén végzett munkáról

Munkakörök

Minden ragyogó elmének biztosítunk helyet

Lehet, hogy az Apple-nél akár több területen is kamatoztathatod szaktudásod, vagy megtalálhatod álmaid munkáját. Nézd meg, melyek illenek az érdeklődési területedhez.

Hallgatók

Tegyél szert többre egy egyszerű tapasztalatnál. Szerezz tapasztalatot az Apple-nél!

Mindig nyitottak vagyunk a friss gondolatokra, akár egyetemre jársz, akár most kezded a karriered. Az Apple gyakorlati tudást adó ajánlatokkal vár gyakornokokat, illetve teljes és részállást kínál diploma előtt és után állóknak.

Információk a hallgatóknak szóló lehetőségekről

Helyszínek

Jelen vagyunk.
A lehetőségek világa.

A világ számos városában találkozhatsz okos és lelkes alkalmazottainkkal – az Apple irodáiban, szervizközpontjaiban és az Apple Store-okban. A gépi tanulással foglalkozó seattle-i szakértők pekingi kollégáikkal működnek együtt. Bangalore-i processzortervezők működnek együtt San Diegó-i kollégáikkal. Egy tokiói Apple Store vezetői római kollégáikkal osztják meg ötleteiket. Csatlakozz hozzánk, bárhol vagy. Vagy bárhol szeretnél lenni.

Kiemelt irodáink

Legfejlettebb technológiáink a világ különböző pontjain lévő Apple-irodáinkban születnek.