iWork

Documenten, spreadsheets en presentaties. De denkkracht van iedereen komt samen.

Pages, Numbers en Keynote maken het eenvoudig om geweldig werk te leveren. Met de sjablonen en ontwerptools ga je heel makkelijk aan de slag. En met Apple Pencil kun je zelfs tekeningen en notities toevoegen op je iPad. Bovendien kun je in real time met je team samenwerken. Op een Mac, iPad of iPhone, en zelfs op een pc.

Pages

Documenten die in één woord prachtig zijn.

Met Pages maak je moeiteloos de mooiste documenten. Kies gewoon een sjabloon en voeg dan een afbeelding, video, vorm of grafiek toe met de veelzijdige tools. Binnen de kortste keren ziet het er prachtig uit.

Ondersteuning voor Pages

Numbers

Spreadsheets die alles
op een rijtje hebben.

Een spreadsheet hoeft er niet uit te zien als een kasboek. Daarom begin je in Numbers niet met een eindeloze reeks rijen, maar met een leeg canvas. Je voegt heel makkelijk diagrammen, tabellen, afbeeldingen en slimme categorieën toe om je gegevens helemaal tot leven te brengen.

Ondersteuning voor Numbers

Keynote

Knappe presentaties die indruk maken.

Keynote maakt het heel eenvoudig om indrukwekkende presentaties samen te stellen en te geven, alleen of samen met je team. Met krachtige grafische tools om je tekst prachtig op te maken. En dia’s met schitterende filmische overgangen om je ideeën nog meer kracht bij te zetten.

Ondersteuning voor Keynote