Ons Small
Business-
team is
ook jouw team.

Onze Small Business Experts staan klaar om te helpen. Met advies over devices die binnen je budget passen, scherpe offertes* en financierings­opties. En je kunt altijd rekenen op support. Een hele zorg minder.

Praat met een expert

Apple at Work.

Met de hardware, software en diensten van Apple kun je connecten, samen­werken en nog beter ondernemen.
Meer informatie

Ons Business‑team. Altijd klaar voor jullie team.

We adviseren je graag over hardware en devices. Samen vergelijken we apps en vinden we financierings­opties binnen je budget, zonder extra kosten. En je maakt meteen een vliegende start met systemen die je nu al gebruikt, zoals G Suite, Quickbooks en Microsoft 365 — allemaal compatibel met Apple.

Bel ons
phone_super@1x bubble.left.and.bubble.right_super@1x wrench.and.screwdriver_super@1x geniusbar.logo_super@1x

Hulp wanneer je die nodig hebt.

Wij zorgen dat je altijd verder kunt. Met AppleCare en Apple Support (waaronder ook de Genius Bar valt) kan je bedrijf altijd rekenen op ondersteuning bij nieuwe configuraties, hardware­reparaties, software­support
en troubleshooting.

Bekijk de AppleCare-opties Lees meer over Apple Support

Neem voor meer gespecialiseerde hulp contact op met een gecertificeerde Apple Consultant. Je kunt er terecht voor IT‑ondersteuning online en op locatie, expertise in jouw branche en technologie-oplossingen op maat.

Naar het Apple Consultants Network

Slimme tools. Slimme investering.

Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, en zijn daardoor een uitstekende investering. En als je voor je eigen bedrijf aankopen doet, profiteer je van nog meer voordelen. Maak nu een account aan en shop met korting in een online Store speciaal voor jou.*

Shop nu

Ons team kan je bovendien helpen met financierings­mogelijk­heden en met het inruilen van in aanmerking komende apparaten voor korting op je volgende aankoop.

Lees meer over Apple Trade In Bekijk financieringsmogelijk­heden