Krijg drie maanden lang gratis Apple Arcade bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV of Mac.* Meer informatie

Apple Arcade is open

Probeer het gratis uit

 • Onbeperkt toegang
  tot meer dan 200 waanzinnige games. En er komen er steeds meer bij.
 • Geen reclame.
  Geen onderbrekingen.
  Geen in‑app aankopen.
 • Online of offline,
  altijd en overal
  gamen.
 • Deel je
  abonnement

  met tot vijf andere gezinsleden.
 • Zoek het Apple Arcade-symbool in de App Store

Gratis proefperiode van 1 maand € 6,99per maand

Na de gratis proefperiode heb je elke maand onbeperkte toegang tot meer dan 200 games, voor de prijs van één topgame.

Probeer het gratis uit1

Gratis proefperiode van 1 maand Apple One

Bundel Apple Arcade met drie andere geweldige services voor één lage maandelijkse prijs. Zo geniet je meer voor minder. Meer informatie

Probeer het gratis uit2

3 maanden gratis bij aankoop van een Apple device.

Krijg 3 maanden gratis Apple Arcade als je een Apple device koopt en de aanbieding binnen 90 dagen activeert.*

Lees de voorwaarden

Actie. Avontuur. Puzzels. Laat het spelen beginnen.

In Apple Arcade heb je onbeperkt toegang tot al je favoriete games, zonder onderbrekingen. Hersenkrakers, magische queesten, eindeloze hindernisbanen, spectaculaire sporten, geliefde klassiekers en nog veel meer. En daar komen regelmatig nieuwe releases en updates bij. Dit is de leukste plek op je telefoon, die je altijd en overal bij de hand hebt.

Speel op al je devices.

iPhone

iPad

Mac

Apple TV

Vragen? Antwoorden.

 • Apple Arcade is een gamingservice die onbeperkte toegang biedt tot een groeiende collectie van nu al meer dan 200 topgames – nieuwe releases, bekroonde games en populaire favorieten uit de App Store. Allemaal zonder reclame of in‑app aankopen. Met Apple Arcade kun je gamen op iPhone, iPad, Mac en Apple TV.

 • Elke game in Apple Arcade is speciaal geselecteerd om een rijke verzameling games te creëren. Voor alle speelstijlen en generaties. Soorten games zijn onder meer puzzelen, strategie, avontuur, simulatie, bordspel, kaartspel en sport.

  Speel exclusieve Arcade Originals zoals Sneaky Sasquatch, tijdloze klassiekers zoals Solitaire by MobilityWare+ en iconen uit de App Store zoals Fruit Ninja Classic+. Arcade Originals kun je spelen op iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Tijdloze klassiekers en iconen uit de App Store kun je spelen op iPhone en iPad.
  Lees meer over op welke Apple devices de games beschikbaar zijn

  Benieuwd naar alle 200+ games op Apple Arcade? Ga dan naar het tabblad Arcade in de App Store.

 • Er worden voortdurend nieuwe games en updates aan Apple Arcade toegevoegd. In het gedeelte ‘Binnenkort beschikbaar’ op het tabblad Arcade van de App Store kun je previews zien van wat eraan zit te komen.

 • Je vindt Apple Arcade in de App Store via het tabblad Arcade. Ook kun je in de App Store zoeken naar een specifieke Apple Arcade-game.

  • Op je Phone of iPad: open de App Store en ga naar het tabblad Arcade onder in het scherm.
  • Op je Apple TV: open de Arcade-app of open de App Store en ga naar het tabblad Arcade boven in het scherm.
  • Op je Mac: open de App Store en ga naar het tabblad Arcade in de navigatiekolom.
 • Dat hangt af van de aanbieding die je kiest. (1) Je kunt Apple Arcade gratis 1 maand uitproberen. Daarna kost het € 6,99 per maand.1 En via ‘Delen met gezin’ kun je je abonnement delen met tot wel vijf andere gezinsleden. (2) Je kunt Apple Arcade ook 3 maanden lang gratis krijgen als je een Apple device koopt.* (3) Met Apple One kun je Apple Arcade voor één lage maandelijkse prijs bundelen met Apple Music, Apple TV+ en iCloud-opslag.2

 • Je kunt je aanmelden voor een gratis proefperiode van één maand en Apple Arcade-games spelen met je iPhone, iPad, Mac of Apple TV met het nieuwste besturings­systeem.

 • Jazeker. Als je in de App Store op de productpagina van een game een controllersymbool ziet, wordt bij deze game het gebruik van een controller ondersteund. Bij veel games in Apple Arcade kun je een gamecontroller gebruiken. En op Apple TV is voor sommige games zelfs een controller vereist.
  Lees hoe je een draad­loze
  controller koppelt

Werken met Arcade.

Ontwikkel je een leuke game die nog niet is uitgebracht en wil je graag dat die in aanmerking komt voor Apple Arcade? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Meer informatie