Huidige aanbiedingen

Nieuwe en in aanmerking komende terugkerende abonnees krijgen 3 maanden gratis Apple TV+ bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV of Mac. Deze aanbieding is onderhevig aan bepaalde voorwaarden.

Nieuwe en in aanmerking komende terugkerende abonnees krijgen 3 maanden lang gratis Apple Arcade bij aankoop van een in aanmerking komende nieuwe iPhone, iPad, Apple TV of Mac. Deze aanbieding is onderhevig aan bepaalde voorwaarden.

Nieuwe abonnees krijgen Apple Music 6 maanden lang gratis bij in aanmerking komende AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, HomePod mini of een Beats-koptelefoon. Deze aanbieding is onderhevig aan bepaalde voorwaarden.

Eerdere aanbiedingen

In aanmerking komende klanten hebben recht op actiekorting bij aankoop van een in aanmerking komende Mac of een in aanmerking komende iPad met in aanmerking komende AirPods bij een in aanmerking komend verkooppunt. Maximaal één set AirPods per in aanmerking komende Mac of in aanmerking komende iPad per in aanmerking komende klant. Onder voorbehoud van verkrijgbaarheid. Onderhevig aan bepaalde voorwaarden.

De Apple actieprijs voor het onderwijs voor het AppleCare Protection Plan geldt alleen voor in aanmerking komende producten die zijn gekocht tijdens de actieperiode en kan niet worden gecombineerd met reguliere Apple onderwijsprijzen. Wanneer je buiten de actieperiode het AppleCare Protection Plan aanschaft voor producten die in aanmerking komen, is deze actieprijs niet van toepassing.

De onderwijskorting van Apple is beschikbaar voor (beginnende) studenten in het hoger onderwijs en hun ouders, docenten en andere medewerkers uit het onderwijs op elk niveau. Voor deze korting gelden volumebeperkingen.