opent in nieuw venster
UPDATE 09 november, 2021

De feestdagen gaan van start bij Apple

Apple lanceert de jaarlijkse cadeaugids voor de feestdagen en klanten kunnen nu gepersonaliseerde wenskaarten maken voor hun familie en vrienden

De nieuwe Apple Store in The Grove in Los Angeles gaat op vrijdag 19 november open.
Verschillende producten en accessoires van Apple over elkaar heen gelegd in de vorm van sneeuwvlokken.
Apple viert de feestdagen en maakt het nog makkelijker om in deze periode te shoppen.
Vanaf vandaag viert Apple de feestdagen in Apple Stores en op apple.com met de lancering van de cadeaugids voor de feestdagen en gepersonaliseerde wenskaarten van Today at Apple. Met de gloednieuwe modellen van iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods en nog veel meer is het voor klanten nog makkelijker om de nieuwste Apple producten te bekijken en te kopen tijdens de feestdagen.
“Onze teams kijken ernaar uit om de feestdagen bijzonder te maken voor onze klanten”, aldus Deirdre O’Brien, senior vice president Retail + People bij Apple. “Onze Apple Specialists staan klaar om klanten te verwelkomen, cadeau-ideeën te geven en ze te helpen bij vragen tijdens de feestdagen, zowel in de Apple Store als online.”
Drie gepersonaliseerde wenskaarten van Today at Apple.
Today at Apple introduceert gepersonaliseerde wenskaarten die zijn gemaakt in samenwerking met kunstenaars van over de hele wereld.

Cadeaus shoppen bij Apple

Klanten kunnen de nieuwste producten gaan ontdekken en ervaren in de Apple Store. Apple Specialists staan klaar om klanten te helpen voor iedereen het perfecte cadeau te vinden, zowel online als in de Store.
  • Voor iedereen die zeker wil weten dat alles op tijd binnen is, heeft Apple uiterlijke besteldata voor gratis bezorging van alle producten. Zo ontvangen klanten hun cadeaus wanneer ze die nodig hebben.
  • Maak je cadeaus extra bijzonder en laat ze graveren, gratis en alleen op apple.com. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan je iPad, AirTag, AirPods en Apple Pencil met een combinatie van emoji, tekst en cijfers. Klanten in New York kunnen hun nieuwe AirPods bij het kopen of ophalen gratis laten graveren in de Apple Store op Fifth Avenue.
  • Een Apple accessoire aan je cadeau toevoegen? Klanten kunnen met de Apple Store-app persoonlijke aanbevelingen bekijken, de beschikbaarheid van een artikel zien en zelf afrekenen in Stores, waar ze de nieuwste producten en diensten van Apple ontdekken.
  • In bepaalde regio’s bezorgt Apple binnen twee uur of de volgende dag. Ook kunnen klanten hun bestelling ophalen in de Apple Store.
Voor mensen die wat extra inspiratie willen opdoen, is er de Cadeaugids voor de feestdagen. Met aanbevelingen voor fotografen, creatievelingen en liefhebbers van gezondheid, fitness en entertainment is er voor elk wat wils, zoals:
  • De nieuwe iPhone 13-modellen, die allemaal zijn voorzien van ongeëvenaarde camerasystemen, een prachtig en robuust design, geweldige batterijduur en geavanceerde 5G-technologie. Ideaal om de feestdagen mee vast te leggen. En je kunt er iPhone-accessoires aan toevoegen, zoals het leren hoesje met MagSafe voor iPhone en de leren kaarthouder met MagSafe voor iPhone.
  • De compleet vernieuwde MacBook Pro met M1 Pro en M1 Max, de krachtigste en meest geavanceerde iPad en iPad mini ooit en Apple Pencil, waarmee klanten overal creatief aan de slag kunnen.
  • Apple Watch Series 7 met een groter en geavanceerder display, een robuust design, sneller opladen, nieuwe kleuren voor de aluminium kast en een serie bandjes in nieuwe kleuren en stijlen. Hiermee houden klanten hun gezondheid goed in de gaten.
  • HomePod mini (nu verkrijgbaar in oranje, geel een blauw) en AirPods (3e generatie) met Adaptieve EQ en ruimtelijke audio en een nieuw design met aansluitende pasvorm, zodat klanten tijdens de feestdagen optimaal van muziek kunnen genieten.

Today at Apple-wenskaarten

In samenwerking met internationale kunstenaars Jocelyn Tsaih, Antti Kalevi en Hvass&Hannibal introduceert Today at Apple Keynote-sjablonen die klanten kunnen downloaden om voor iedereen een gepersonaliseerde wenskaart te maken. Op iPad of Mac is er keuze uit feestelijke vormen, kleurrijke stickers en verschillende achtergronden. Kaarten kunnen worden aangepast met een foto, video of een warme boodschap. Bekijk de creaties van de kunstenaars en maak je eigen wenskaart op apple.com/nl/shop/gifts.

Apple The Grove

Apple opent op 19 november een vernieuwde Store in winkelcentrum The Grove in Los Angeles. De oorspronkelijke Store in The Grove opende zijn deuren in 2002 en was een van de populairste Apple Stores, met ruim 27 miljoen bezoekers in de afgelopen 19 jaar. De gloednieuwe Store is twee keer zo groot als de oude en is helemaal opnieuw ontworpen om de mensen uit LA de producten en diensten van Apple te laten ontdekken. Ze kunnen er shoppen, antwoord krijgen op hun vragen en meedoen aan gratis Today at Apple-sessies.
Klanten die naar een Apple Store gaan worden wel aangeraden om van tevoren op apple.com/retail te kijken wat de openingstijden zijn, voor welke diensten ze er terechtkunnen en welke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen er gelden.
People walking in front of Apple The Grove in Los Angeles.
Apple The Grove opens Friday, November 19, just in time for the holidays.
Deel artikel

Media

  • Tekst van dit artikel

  • Afbeeldingen in dit artikel

Contactpersonen voor de pers

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 744219