opent in nieuw venster
UPDATE 04 november, 2022

Apple viert de feestdagen

De cadeaugids voor de feestdagen bevat dit jaar de meest innovatieve modellen ooit van onder andere iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en AirPods
De gloednieuwe Apple producten, gepresenteerd als sneeuwvlokken.
Apple is klaar voor de feestdagen en maakt het voor klanten makkelijker dan ooit om de nieuwste Apple producten te ontdekken en te kopen.
Apple is klaar voor de feestdagen in Apple Stores en op apple.com. Vanaf vandaag kunnen klanten de cadeaugids voor de feestdagen online bekijken en ontdekken hoe de innovatieve producten en eersteklas diensten van Apple gebruikers helpen om tijdens de feestdagen connected te blijven met vrienden en familie. Klanten kunnen de nieuwste producten van Apple ontdekken en kopen – en dat is dit jaar makkelijker dan ooit.
“Onze teams staan rondom de feestdagen – en de rest van het jaar – klaar om klanten kennis te laten maken met de nieuwste producten en diensten van Apple”, aldus Deirdre O’Brien, Senior Vice President Retail + People bij Apple. “We helpen klanten in de Apple Store en online om het device te kiezen dat het best bij ze past. Ook kunnen we helpen met allerlei cadeau-ideeën.”

Cadeaus shoppen bij Apple

 • Geef je feestdagen een upgrade. Profiteer van de hoogste inruilwaarden, speciale aanbiedingen van providers, financieringsopties en device-configuratie – inclusief het overzetten van gegevens of het activeren van een mobiel abonnement – door te shoppen in de Apple Store, online of via de Apple Store-app.
 • Snel en gratis bezorgen en ophalen. Kies voor bezorging binnen twee uur per koerier, gratis bezorging of ophalen bij een Apple Store.1
 • Zorg voor een onvergetelijke indruk. Voeg leuke emoji of een speciale boodschap toe met een gratis inscriptie.
 • Vind voor iedereen iets leuks. Geef een Apple accessoire cadeau of een Apple Gift Card, die kan worden gebruikt voor alle producten en diensten van Apple, waaronder Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud+.
 • Verbeter je skills met Today at Apple-sessies. Doe mee met gratis sessies om je Apple producten beter te leren kennen en er meer mee te doen. Met een groepsreservering kan je hele gezin meedoen – op de gewenste dag en het gewenst tijdstip in de gewenste Apple Store.
De jaarlijkse Cadeaugids voor de feestdagen is nu online beschikbaar. Hierin vind je de nieuwste en beste producten, waaronder iPhone, Mac, Apple Watch en meer. Voor klanten die wat extra inspiratie willen opdoen, zijn er talloze opties, zoals:
 • iPhone 14 en iPhone 14 Plus met een indrukwekkende batterijduur en een nieuw dual camera-systeem.
 • De geavanceerde iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max met een nieuwe 48-MP hoofdcamera en Dynamic Island – een geavanceerde, interactieve methode om activiteiten, meldingen en waarschuwingen te bekijken.
 • De vernieuwde iPad en de krachtige, gloednieuwe iPad Pro met M2.
 • De compleet vernieuwde MacBook Air met de superkracht van M2.
 • De gloednieuwe, robuuste en veelzijdige Apple Watch Ultra.
 • Apple Watch Series 8 – met de beste gezondheidsfeatures – en de vernieuwde Apple Watch SE.
 • AirPods Pro van de tweede generatie.
 • De krachtige Apple TV 4K van de volgende generatie.
In Apple Stores over de hele wereld komen mensen bij elkaar voor persoonlijk advies bij de aankoop van producten en diensten. In de Apple Store kunnen klanten terecht voor ondersteuning bij de configuratie van hun nieuwe devices en gratis Today at Apple-sessies, waarbij ze verschillende hardware- en softwarefeatures van iPhone, iPad, Mac en Apple Watch ontdekken en leren hoe ze alles uit hun device halen.

Geniet van de feestdagen met Apple producten

 • Deel je feestelijke foto’s eenvoudig met vrienden en familie via de gedeelde iCloud-bibliotheek op iPhone, iPad of Mac, zodat iedereen nog meer heeft om van na te genieten.
 • Gebruik SharePlay om tijdens een FaceTime-gesprek samen een kerstfilm te bekijken of naar muziek te luisteren. Omdat SharePlay zorgt dat alles synchroon blijft lopen via FaceTime, kun je toch samen genieten als je niet bij elkaar kunt zijn.
 • Ga creatief aan de slag op Mac. Of je nu familiefoto’s bewerkt of een feestelijke video maakt in iMovie, met het Mac-assortiment geniet je optimaal van je favoriete momenten.
 • Maak je eigen kerstkaarten op iPad met behulp van de ingebouwde Keynote-app en Apple Pencil, de perfecte tool om te schetsen en je creativiteit te uiten.
 • Blijf tijdens de feestdagen actief en gezond met de Activiteit-app op Apple Watch, die je activiteit gedurende de dag bijhoudt en je stimuleert om je bewegingsdoelen te halen.
 • Gebruik Siri op HomePod mini om tijdens het koken handsfree een playlist te kiezen, een timer in te stellen of een recept te checken.

Apple diensten met feestelijke content voor iedereen

 • Luister naar ‘Carols Covered’ in Apple Music, een exclusieve afspeellijst met kerstnummers in verschillende genres, en de nieuwe afspeellijst ‘Klassieke Carols covered’ met de beste muzikanten uit de wereld van de klassieke muziek.
 • Geniet van de feestelijke programmering van Apple TV+, met de filmmusical Spirited met hoofdrollen voor Will Ferrell, Ryan Reynolds en Octavia Spencer waar enorm naar is uitgekeken, specials van Peanuts en feestelijke afleveringen van geliefde series als Ted Lasso.
 • Geef een luisterboek cadeau via Apple Books en ontdek de speciale collecties voor luisteraars van alle leeftijden.
Deel artikel

Media

 • Tekst van dit artikel

 • Afbeeldingen in dit artikel

 1. USD 9 voor bezorging binnen twee uur van in aanmerking komende Apple producten in de meeste steden. Aanbieding geldt niet voor Macs op maat, producten met inscriptie en bepaalde bestelmethodes, waaronder bestellingen die betaald zijn met financiering of via bankoverschrijving. Levertijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van het geselecteerde bezorgadres, de verkrijgbaarheid van artikelen en het tijdstip waarop de bestelling is geplaatst. Zoek een Store om de openingstijden te bekijken. Bij het afrekenen zie je de leverdatum. Voor bezorging is een handtekening vereist. In plaats van een handtekening vraagt de chauffeur mogelijk om een mondelinge ontvangstbevestiging op veilige afstand.

Contactpersonen voor de pers

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 744219