opent in nieuw venster
UPDATE 14 september, 2023

Nieuwe iPhone 15- en Apple Watch-modellen: meer manieren dan ooit om te bestellen

Vanaf vrijdag 15 september kun je de iPhone 15-modellen alvast bestellen
Afbeelding van de nieuwe iPhone 15- en Apple Watch-modellen
iPhone 15 en iPhone 15 Plus zijn een enorme sprong vooruit, met Dynamic Island en indrukwekkende camera-updates. iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max hebben een stevig design van lichtgewicht titanium, en leveren grandioze prestaties dankzij de A17 Pro-chip. Nieuw zijn verder het eerste CO₂-neutrale product van Apple en de S9 SiP.
Vanaf morgen 15 september kun je de prachtige nieuwe iPhone 15- en iPhone 15 Pro-modellen alvast bestellen, en profiteren van allerlei opties voor financiering, bezorgen en ophalen die alleen bij Apple worden aangeboden.

Bestellen met een druk op de knop

Apple maakt het makkelijker dan ooit om de iPhone 15-modellen alvast te bestellen. Tot 21:00 uur PDT op donderdag 14 september (6:00 uur op 15 september Nederlandse tijd) kun je alvast een iPhone 15-model kiezen, en ook een betaalwijze. Je bestelt dan nog niet, maar het product blijft in je winkelmandje staan. En zodra bestellen mogelijk is, op vrijdag 15 september om 5:00 uur PDT (14:00 uur Nederlandse tijd), is een druk op de knop genoeg om daadwerkelijk te bestellen.
Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 en AirPods Pro (2nd generation) met MagSafe (USB-C) — ideaal in combinatie met een iPhone — kunnen al worden besteld. Samen met de iPhone 15-modellen zijn deze nieuwe producten verkrijgbaar vanaf vrijdag 22 september.

CO₂-neutrale Apple Watch-modellen

Voor het eerst kun je nu een CO₂-neutraal model kiezen uit elke Apple Watch-collectie: Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 en Apple Watch SE. Dit is een belangrijke mijlpaal op weg naar ‘Apple 2030’: ons voornemen om uiterlijk 2030 CO₂‑neutraal te zijn in de hele toeleveringsketen en de levenscyclus van elk product.
Het logo voor CO₂-neutrale producten.
Voor het eerste kunnen klanten een CO₂-neutrale Apple Watch kiezen, een belangrijke mijlpaal op weg naar Apple 2030.

Apple Retail-services

Wie rechtstreeks bij Apple shopt, of dat nu online is, bij de Apple Store of in de Apple Store-app, profiteert van extra service. Deskundige medewerkers helpen je het product te vinden dat bij je past en geven de informatie die je nodig hebt om meer uit je aankoop te halen.
Uitgebreide mogelijkheden. Bij een ‘Shop met een Specialist’-sessie – die online, via video of in je plaatselijke Apple Store plaatsvindt – krijg je persoonlijk advies over de aankoop en het configureren van een nieuw device.
Een online ‘Shop met een Specialist’-sessie op apple.com.
Ga naar je plaatselijke Apple Store of maak een afspraak op apple.com. De Apple Specialist helpt je dan het juiste product te vinden en kan je ook alles vertellen over de financieringsmogelijkheden.
Om je device helemaal van jou te maken, kun je het bij Apple ook laten voorzien van een persoonlijke inscriptie met een combinatie van emoji, tekst en cijfers. Deze service is gratis en exclusief beschikbaar op apple.com voor iPad, AirTag, AirPods en Apple Pencil. In de Apple Watch Studio, die te vinden is in de Apple Store Online, kun je je favoriete combinatie van kast en bandje kiezen en zo een unieke look creëren.
Aankoopopties. Als je rechtstreeks bij Apple koopt, kun je niet alleen upgraden naar een nieuwe iPhone 15, maar profiteer je ook van aantrekkelijke aanbiedingen van providers en diverse betaalbare financieringsmogelijkheden.
Een Apple Specialist in een Apple Store in Delhi.
Apple teamleden zijn een afspiegeling van de maatschappij, en kennen de producten en diensten van Apple door en door.
Bij deelname aan het Apple Trade In-programma kun je kiezen uit korting op een upgrade, of een Apple Gift Card die je op elk moment kunt inwisselen op apple.com of bij je plaatselijke Apple Store. Zoals gewoonlijk geldt dat als het device niet in aanmerking komt voor inruil, het kosteloos door Apple wordt gerecycled. Naast elektronica kun je met Apple Trade In ook gratis je batterijen en oplaadkabels laten recyclen, via je plaatselijke Apple Store of apple.com.
Alle manieren van bezorgen en ophalen.
Als je online of in de Apple Store-app een aankoop doet, kun je ook kiezen of je je producten in de Store wilt ophalen, of wilt laten bezorgen. Op veel plaatsen wordt je bestelling dan de volgende dag al bezorgd.  
Een ophaalbalie in Londen.
Als je online hebt besteld, kun je je aankopen ophalen in de Apple Store, of laten bezorgen.
Alle mogelijke ondersteuning. De teamleden van Apple leveren uitstekende service en kunnen je helpen met het gebruiksklaar maken van je nieuwe device. Zo kunnen ze onder meer je data overzetten en een mobiel abonnement activeren. En dit doen ze niet alleen in de Store maar ook online.
Apple biedt ook nieuwe en opgefriste Today at Apple-sessies aan, waaronder ‘Fotograferen met de iPhone’ en ‘In beweging met de Apple Watch’, een mooie kans om nog meer uit je Apple producten te halen. Ga voor meer informatie naar apple.com/nl/today.
Een callcenter van Apple.
Zowel online als in de Store kan een Specialist je helpen om het product te vinden dat bij je past, je aankoop gebruiksklaar te maken en je te leren hoe je nog meer uit je nieuwe device haalt.
Deel artikel

Media

  • Tekst van dit artikel

  • Afbeeldingen in dit artikel

Contactpersoon voor de pers

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 744219