Voorkant van AirPods Max in zilver, twee zilveren oorschelpen met oorkussens in bijpassende grijze netstof, verbonden door een witte siliconen hoofdband met netstof aan de bovenkant.

AirPods Max

Maak kennis met AirPods Max. De perfecte combinatie van high‑fidelity audio en het moeiteloze gemak van AirPods. Jouw meest persoonlijke luisterervaring ooit.

  • High-fidelity audio.

  • Actieve ruis­onderdrukking met transparantie­modus.

  • Persoonlijke ruimtelijke audio. Surround sound zoals in de bioscoop.

  • Prachtig design.
    Perfecte pasvorm.

Design

Een radicaal nieuwe compositie.

We hebben de over-ear-koptelefoon opnieuw uitgevonden. Van de superzachte oorkussens tot de zwevende hoofdband: AirPods Max is zo ontworpen dat hij perfect aansluit op ieder hoofd. Zo ga je helemaal op in elk geluid.

De zwevende hoofdband is gemaakt van ventilerende mesh en verdeelt het gewicht gelijkmatig over je hoofd, zodat je minder druk voelt.

Het frame van roestvrij staal is bedekt met een zacht materiaal voor een bijzondere combinatie van duurzaamheid, flexibiliteit en draagcomfort.

De telescopische armen zijn soepel verstelbaar en blijven zitten hoe jij ze instelt. Zo ben je verzekerd van een consistente pasvorm en afsluiting.

De prachtige oorschelpen van geanodiseerd aluminium zijn voorzien van een baanbrekend mechanisme waardoor ze los van elkaar kunnen draaien, voor een evenwichtige drukverdeling.

Zijaanzicht van iemand met een roze AirPods Max op die met de ogen dicht en de armen in de lucht aan het dansen is.
Close-up van de zachte netstof in het linkeroorkussen.

Een speciaal ontwikkelde netstof bedekt de oorkussens, zodat ze fluweelzacht om je oren sluiten terwijl jij van je muziek geniet.

Bovenaanzicht van rechteroorschelp en -oorkussen, met Digital Crown en knop voor ruisonderdrukking aan de bovenkant.

De oorkussens zijn gemaakt van akoestisch traagschuim dat speciaal ontwikkeld is om geluid te isoleren. Ze voelen licht en zacht aan, terwijl ze je oren volledig afsluiten – de basis voor ongelofelijk goed geluid.

Druk op de Digital Crown om je muziek af te spelen of te pauzeren, of de microfoon aan of uit te zetten als je aan het bellen bent. Druk twee keer om naar het volgende nummer te gaan of op te hangen. Draai aan de Digital Crown om het volume nauw­keurig aan te passen.

Animatie en close-up van een ronddraaiende Digital Crown van een hemelsblauwe AirPods Max. Animatie en close-up van een ronddraaiende Digital Crown van een hemelsblauwe AirPods Max.

Audiokwaliteit

Je oren weten niet wat ze horen.

AirPods Max combineert high-fidelity audio met de beste actieve ruis­onderdrukking ooit. Elk onderdeel van de speciaal ontwikkelde speakerdriver draagt bij aan het produceren van een verfijnd geluid. En de vervorming wordt in alles wat je hoort teruggebracht tot het absolute minimum. Dus elke noot, van diepe, donkere bassen tot volle midden­tonen en kraakheldere hoge tonen, hoor je nu duidelijker dan ooit.

AirPods Max in spacegrijs die voor driekwart in beeld is, met externe microfoons aan de binnenkant van de oorschelpen.

Geluid waar je in opgaat

Om geluid van buitenaf weg te nemen heeft AirPods Max maar liefst zes microfoons aan de buitenkant die het omgevings­geluid registreren. En twee microfoons aan de binnenkant die meten wat jij hoort. Straalvormende microfoons helpen je stem te isoleren tijdens telefoon­gesprekken, zodat je altijd duidelijk verstaanbaar bent. Ook als het waait.

Afbeelding van de binnenkant van AirPods Max, waardoor de grote driver in het midden van de oorschelp te zien is die zorgt voor de geweldige geluidskwaliteit.

Hoor elk detail

De dynamische speakerdriver van Apple zorgt voor een breed frequentie­bereik waardoor je van elke klank alle details hoort. Zo krijgen je favoriete songs meer diepte en karakter dan ooit tevoren.

X-ray perspective further inside driver highlighting ring magnet that minimizes distortion.

Geluid dat niet vervormt

De dubbele ringmagneet van neodymium in de speaker­driver is geïnspireerd op de magneten in hoogwaardige staande speakers. Hierdoor wordt vervorming in alles wat je hoort teruggebracht tot het absolute minimum. Het resultaat: altijd kristalhelder geluid, ook op maximaal volume.

Computational audio. Toonaangevende prestaties.

Dankzij de twee krachtige H1‑chips van Apple, ons speciaal ontwikkelde akoestische design, geavanceerde software en computational audio geniet je met AirPods Max van weergaloos geluid. Met tien audiocores per stuk maken de H1‑chips computational audio mogelijk die omgevingsgeluid buitensluit. Je muziek wordt afgestemd op de manier waarop de oorkussens op je hoofd aansluiten. En films klinken alsof je er middenin zit.

Iemand met een groene AirPods Max op met de ogen dicht en haar dat naar voren wappert.

Met adaptieve EQ wordt het geluid automatisch afgestemd op de manier waarop de oorkussens op je hoofd aansluiten. De twee microfoons aan de binnenkant meten wat jij hoort en passen de frequenties van je muziek daarop aan. Zo hoor je altijd een vol en rijk geluid en wordt elke toon goed weergegeven.

Detailafbeelding van een groene AirPods Max met de knop voor ruisonderdrukking aan de bovenkant van de oorschelp, naast de aanhechting van de hoofdband.

Toonaangevende actieve ruisonderdrukking heft geluid van buitenaf op door middel van antigeluid. Dus waar je ook naar luistert, je wordt er volledig in ondergedompeld.

Druk op de knop voor ruis­onderdrukking om te switchen naar de transparantie­modus. Die laat omgevingsgeluid door, zodat je weer contact maakt met de wereld om je heen.

Dankzij persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking hoor je films en series in surround sound, net alsof je in de bioscoop zit.1 Met ingebouwde gyroscopen en versnellings­meters meten AirPods Max en je iPhone, iPad, Mac of Apple TV de subtiele bewegingen van je hoofd en passen het geluid daarop aan.

En in Apple Music zorgt persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking voor driedimensionaal geluid waar je helemaal in opgaat.

Betoverende ervaring

Knap
eenvoudig.

Met AirPods Max geniet je van het draadloze gemak dat je kent van de rest van de AirPods-serie. Van snel instellen tot het activeren van Siri: met AirPods Max voelt het alsof alles vanzelf gaat. Waar je ook naar luistert, op welk device dan ook.

Afbeelding van instellen met één tikje.
Afbeelding van melding voor automatisch wisselen op het scherm van iPhone. Afbeelding van ‘Audio delen’ op het scherm.
AirPods Max in zilver achter een iPhone waarop een configuratiescherm te zien is met een knop om je AirPods Max met één tikje te koppelen.

Instellen met één tikje

AirPods Max maakt meteen verbinding met je iPhone of iPad. Hou je AirPods Max gewoon in de buurt van je device en verbind ’m met één tikje op je scherm.2

Afbeelding van melding voor automatisch wisselen op het scherm van iPhone.
AirPods Max in zilver achter een iPhone waarop een configuratiescherm te zien is met een knop om je AirPods Max met één tikje te koppelen.

Automatisch wisselen

Wisselen tussen je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch gaat moeiteloos.2 Ben je muziek aan het luisteren op je Mac en word je gebeld op je iPhone? Dan schakelt AirPods Max direct over.

Afbeelding van ‘Audio delen’ op het scherm.
AirPods Max in zilver achter een iPhone waarop een configuratiescherm te zien is met een knop om je AirPods Max met één tikje te koppelen.

Audio delen

Deel eenvoudig een audiostream tussen verschillende AirPods met je iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV. Hou de AirPods of AirPods Max gewoon in de buurt van het device waar je naar luistert en maak met één tikje verbinding.3

Er speelt nog meer moois.

Draagdetectie

AirPods Max pauzeert je muziek als je ’m afzet en gaat verder zodra je ’m weer opzet. Zo hoef je geen noot te missen.

Aangekondigde meldingen

Met ‘Kondig meldingen aan’ kan Siri automatisch belangrijke meldingen voorlezen, bijvoorbeeld van Herinneringen, Berichten, Telefoon en Agenda.4 En met de hulp van Siri kun je zelfs met je stem antwoorden.

Siri staat altijd aan

Krijg routeaanwijzingen, check het weer, plan een meeting en nog veel meer. Je hoeft alleen maar “Hé Siri” te zeggen.4

Een case met
uithoudings­vermogen.

Zodra je AirPods Max opbergt in de zachte, strak vormgegeven Smart Case, schakelt hij over naar een ultra-energiezuinige stand die de batterij spaart.

AirPods Max in zilver met een bijpassende witte Smart Case, waarmee de oorschelpen beschermd zijn. De hoofdband komt boven de gesloten case uit.

Een batterij die het langer uitzingt.

20 uur luisteren, films kijken of bellen, ook als je actieve ruisonderdrukking en ruimtelijke audio aan hebt staan.5 Je laadt ’m gewoon op met de Lightning-connector. Na vijf minuten opladen kun je weer anderhalf uur door.6

Zeg het zoals
alleen jij dat kan.

Ontdek de inscriptie­­mogelijkheden voor AirPods.
Combineer emoji, tekst en cijfers.

Koop AirPods Max
AirPods Max in zilver met inscriptie van initialen aan de bovenkant van de oorschelp.

Koop AirPods Max en krijg 6 maanden gratis Apple Music.*

Meer informatie

Welke AirPods passen
het best bij jou?

AirPods 2e generatie

Adaptieve Audio niet beschikbaar

Actieve ruisonderdrukking en transparantie-modus niet beschikbaar

Gespreksdetectie niet beschikbaar

Ruimtelijke audio niet beschikbaar

Niet zweet- en waterbestendig

Lightning-oplaadcase

Tot wel 5 uur luisteren
na één keer opladenΔΔΔ

Adaptieve Audio niet beschikbaar

Actieve ruisonderdrukking en transparantie-modus niet beschikbaar

Gespreksdetectie niet beschikbaar

Persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking◊◊

Zweet- en
waterbestendig◊◊◊

Lightning-oplaadcase of
MagSafe-oplaadcaseΔΔ

Tot wel 6 uur luisteren
na één keer opladenΔΔΔ

AirPods Pro 2e generatie (USB‑C)

Adaptieve audio

Actieve

ruisonderdrukking en
transparantie­modus

Gespreksdetectie

Persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking◊◊

Stof-, zweet- en
waterbestendigΔ

MagSafe-oplaad­case (USB‑C) met speaker en bevestiging voor draagkoordΔΔ

Tot wel 6 uur luisteren
na één keer opladenΔΔΔ

Adaptieve Audio niet beschikbaar

Actieve

ruisonderdrukking en
transparantie­modus

Gespreksdetectie niet beschikbaar

Persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking◊◊

Niet zweet- en waterbestendig

Smart Case

Tot wel 20 uur luisteren
na één keer opladenΔΔΔ

Vergelijk alle AirPods-modellen