De beste tools voor werk en school, nu met flexibele financiering.

Met de nieuwe financieringsopties is het nog eenvoudiger om Apple producten op een kosteneffectieve manier in je organisatie of instelling te introduceren.

Innovatieve betalingsschema’s.

Apple producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben een hoge restwaarde. Een slimme investering dus. Apple Financial Services houdt rekening met deze langdurige waarde, wat interessant is voor de financiële structuur van je bedrijf of organisatie.

Duidelijke contracten.

Je kunt op een eenvoudige, flexibele en prettige manier gebruikmaken van alle technologie die je organisatie of instelling nodig heeft, precies zoals je van Apple kunt verwachten.

Flexibele termijnen.

Je kunt de termijnen aanpassen aan de behoeften van je organisatie of instelling. Apple Financial Services biedt klantvriendelijke opties voor het beëindigen van de termijn, zodat je kunt bijsturen op veranderingen. Jij bepaalt wanneer het tijd is om over te stappen op andere devices.

Apple Financial Services biedt ons bedrijf enorm veel flexibiliteit. We kunnen nu de juiste devices aanschaffen precies wanneer het ons uitkomt, geheel in lijn met de groei van ons bedrijf.

Erik Bak-Mikkelsen

Head of Cloud Operations, SHARE NOW

Onderwijs

Apple Financial Services biedt scholen en universiteiten financierings- en vervangingsopties ter ondersteuning van het les­programma en de onderwijsdoelen.

Ontdek hoe je je budget kunt maximaliseren, zodat studenten en faculteiten altijd beschikken over de Apple producten die ze nodig hebben.

Bedrijf

Met Apple Financial Services kun je plannen maken voor de lange termijn en tegelijkertijd beslissingen nemen op de korte termijn om je bedrijfsdoelen te realiseren.

Of je nu een nieuwe strategie ontwikkelt of de nieuwste Apple technologie snel wilt toepassen in je bedrijf, met Apple Financial Services kun je altijd de beste beslissingen nemen.