Apple Watch Ultra 2

Nieuw avontuur.

De meest robuuste en veelzijdige Apple Watch verlegt de grenzen nog verder. Met de gloednieuwe S9 SiP. Een magische nieuwe manier om je Apple Watch te bedienen zonder het scherm aan te raken. Het helderste Apple display ooit. En je kunt nu ook kiezen voor CO₂‑neutrale combinaties van kast en bandje.

Bekijk het event op onze Amerikaanse website

Design

Nieuwe kern.
Meer pit.

Ziet er sterk uit.
En is dat ook.

Apple Watch Ultra 2 is ontworpen voor topprestaties. De kast van titanium is licht, robuust, roest­bestendig en steekt iets boven het saffierglas uit om het te beschermen tegen stoten van opzij.

  • 49‑mm kast van titanium
  • Waterbestendig tot 100 m*
  • Conform militaire norm MIL‑STD 810H1
  • Stofbestendig conform IP6X2

Het grootste en helderste Apple Watch-display ooit. Het always‑on Retina‑display draait op de gloednieuwe S9 SiP en heeft een piek­helderheid van 3000 nits, zodat het nog beter leesbaar is bij fel zonlicht. Bij weinig licht dimt het display naar 1 nit. En de Nachtmodus wordt nu automatisch ingeschakeld als het donker is. Het grote display biedt alle ruimte om zelf je scherm ideaal in te delen voor de meeste activiteiten. En er is een nieuwe wijzerplaat die langs de buitenste randen allerlei dynamische informatie laat zien, zoals de hoogte, diepte of het aantal seconden.

Klaar voor actie.

Met de instelbare actieknop kun je direct een functie naar keuze activeren. Bijvoorbeeld een work‑out starten, je locatie markeren of een duiksessie beginnen. Je kunt er dus alle kanten mee op.

Alles valt op z’n plek.

Apple Watch Ultra 2 is extreem veelzijdig, met een schat aan onmisbare features samengebald in een verrassend compact ontwerp.

Gps-antenne

Nauwkeurige dual-frequency gps bepaalt heel precies je locatie voor het berekenen van afstanden, tempo en routes.

Actieknop in International Orange

Stel ’m in om bijvoorbeeld je locatie te markeren, backtrack te activeren, een work‑out te starten of aan een duiksessie te beginnen. Hou ’m ingedrukt om de sirene te laten afgaan.

Twee speakers

De extra speaker zorgt voor meer volume bij telefoon­gesprekken en als je Siri gebruikt.

Sirene

Slaat alarm met een geluid van 86 decibel. Hoorbaar tot wel 180 meter ver.

Gps-antenne

Nauwkeurige dual-frequency gps bepaalt heel precies je locatie voor het berekenen van afstanden, tempo en routes.

Actieknop in International Orange

Stel ’m in om bijvoorbeeld je locatie te markeren, backtrack te activeren, een work‑out te starten of aan een duiksessie te beginnen. Hou ’m ingedrukt om de sirene te laten afgaan.

Twee speakers

De extra speaker zorgt voor meer volume bij telefoon­gesprekken en als je Siri gebruikt.

Sirene

Slaat alarm met een geluid van 86 decibel. Hoorbaar tot wel 180 meter ver.

Knop aan de zijkant

Hiermee heb je alle veiligheids­features direct binnen handbereik. Hou ’m ingedrukt voor een noodoproep3, om je medische ID op te halen of om de sirene aan te zetten. De knop steekt iets uit, zodat je ’m ook met handschoenen aan gemakkelijk kunt indrukken.

Dieptemeter

Toont onder water in real time je positie tot 40 meter diep, en ook de water­temperatuur.

Drie microfoons

Als het hard waait, kiest een slim algoritme automatisch de beste microfoon. Met machine­learning wordt ruis weggefilterd, zodat je stem duidelijker klinkt.

Digital Crown

Meer grip dankzij het grotere formaat en ruwere groeven.

Knop aan de zijkant

Hiermee heb je alle veiligheids­features direct binnen handbereik. Hou ’m ingedrukt voor een noodoproep,3 om je medische ID op te halen of om de sirene aan te zetten. De knop steekt iets uit, zodat je ’m zelfs met handschoenen aan gemakkelijk kunt indrukken.

Dieptemeter

Toont onder water in real time je positie tot op 40 meter diep, en ook de water­temperatuur.

Drie microfoons

Als het hard waait, kiest een slim algoritme automatisch de beste microfoon. Met machine­learning wordt ruis weggefilterd, zodat je stem duidelijker klinkt.

Digital Crown

Meer grip dankzij het grotere formaat en ruwere groeven.

Energie voor dagen.

Of je nu op dag twee van je hike bent, de laatste meters van een triatlon aflegt of naar een koraalrif duikt: het laatste waar je aan wilt denken, is een lege batterij. Gelukkig weet die van Apple Watch Ultra 2 bijna niet van ophouden. Dus niets houdt je tegen.4

Tot 36 uur bij normaal gebruik4
Tot 72 uur bij normaal gebruik met instellingen voor energie­besparing5
Tot 17 uur bij gebruik tijdens work‑outs in de energie­besparings­modus6

Met de power van de gloednieuwe S9 SiP.

Dankzij Apple silicon is Apple Watch Ultra 2 sneller, veelzijdiger, en makkelijker in het gebruik. De nieuwe dual‑core CPU bevat 5,6 miljard transistors, 60 procent meer dan de vorige generatie. De nieuwe Neural Engine heeft vier cores en verwerkt machinelearning-taken tot twee keer sneller. Dit is ongekend voor een smartwatch en maakt geavanceerde nieuwe features mogelijk. Zoals ‘Nauwkeurig zoeken’ voor iPhone en een magische nieuwe manier om je Apple Watch te bedienen met een eenvoudig handgebaar: ‘Tik dubbel’.

Magie. Binnen handbereik.

Je kunt je Apple Watch Ultra 2 snel en eenvoudig bedienen zonder het display aan te raken. Tik dubbel met je wijsvinger op je duim om telefoontjes aan te nemen, timers te starten of stoppen en nog veel meer. Dagelijkse dingen gaan zo nog makkelijker, zeker als je letterlijk je handen vol hebt.

Een bericht beantwoorden

Een telefoontje aannemen

Een timer pauzeren

Een primeur voor Apple Watch.

Een enorme stap richting 2030.

Dankzij voortdurende innovaties op het gebied van materiaal, schone energie en vervoer met een lage CO₂‑uitstoot, is Apple Watch nu ook verkrijgbaar in CO₂‑neutrale combinaties van kast en bandje.

Impactvol design.
Minder CO₂‑impact.

Apple Watch is ons eerste CO₂‑neutrale product. En daarmee een belangrijke stap op weg naar ons doel om vóór 2030 alleen nog CO₂‑neutrale producten te maken. We beperken het grootste deel van de uitstoot met innovaties op het gebied van materiaal, schone energie en vervoer met een lage CO₂‑uitstoot. De kleine hoeveelheid die overblijft, compenseren we met investeringen in duurzame projecten. Want de planeet wacht niet. En wij ook niet.

Zie je dit nieuwe logo,
dan is je Apple Watch
CO₂‑neutraal.7

81%

De CO₂‑voetafdruk van elke Apple Watch Ultra 2 in combinatie met Alpine- of Trail-bandje is 81% kleiner.8

Combinaties die de planeet op één zetten.

Combineer Apple Watch Ultra 2 met een Alpine- of Trail-bandje voor een CO₂‑neutrale Apple Watch.

Duursport

Gaat verder.
En jij dus ook.

Of het nu je eerste run in lange tijd is, een training voor de 10 kilometer of een triatlon, jij bent iemand die een fysieke uitdaging niet uit de weg gaat. Apple Watch Ultra 2 is de ultieme trainings­partner, vol nieuwe features om je doel te bereiken.

Of het nu je eerste run in lange tijd is, een training voor de 10 kilometer of een triatlon, jij bent iemand die een fysieke uitdaging niet uit de weg gaat. Apple Watch Ultra 2 is de ultieme trainings­partner, vol met nieuwe features om je doel te bereiken.

Motivatie tot achter de komma.

Meer weergaven. Meer motivatie.

Je kunt aan de Apple Watch Ultra 2 ook een vermogensmeter en andere fietsaccessoires koppelen via Bluetooth. Om tijdens het fietsen je statistieken beter te kunnen bekijken, start je een fietswork‑out op je Watch. Daarna verschijnt de work‑out automatisch als live activiteit op je iPhone, die je met apart verkrijgbare accessoires op je stuur kunt bevestigen.

Hartslagzones

Zie in een oogopslag met welke intensiteit je traint. Trainings­zones worden automatisch berekend en op jou afgestemd, op basis van je gezondheids­gegevens. Maar je kunt ze ook handmatig instellen.

Work‑outs met meerdere sporten

Combineer hardlopen, fietsen of zwemmen in één work‑out. De Work‑out‑app merkt het automatisch zodra je van activiteit wisselt.

Ondersteuning voor trainingsapps

Apple Watch Ultra 2 is compatibel met API’s voor gepersonaliseerde work‑outs. Daardoor kun je met apps als TrainingPeaks je trainingsschema’s in de Work‑out‑app importeren.

Hardloop­gegevens die verder gaan.

Gepersonaliseerde work‑outs

Voor elk interval tijdens je work‑out kun je een doel instellen voor de tijd en afstand. Dat geldt ook voor je warming‑up, coolingdown en herstel.

Uitgebreide hardloopgegevens

Meet de staplengte, grond­contacttijd en verticale oscillatie. En stel een doeltempo in om te trainen op basis van tijd.

Route. Race tegen de klok

Fiets of loop je vaak dezelfde route? Dan kun je proberen om je vorige of je beste tijd te verbeteren.

Preciezere gps? Exact.

Voor sporters die exact willen weten hoe ze trainen, is een goed werkende gps cruciaal. Apple Watch Ultra 2 heeft een uiterst precieze dual-frequency gps. Dit is in een omgeving met veel hoogbouw de meest nauw­keurige gps in een sporthorloge.9

Nauwkeurige dual-frequency gps.

Het antenneontwerp van Apple Watch Ultra 2 gebruikt zowel L1- als L5‑gps. Dat zorgt voor een beter bereik en langere batterijduur. De data van beide frequenties worden gecombineerd en verwerkt tot enorm nauw­keurige afstands-, tempo- en route­berekeningen, en de ontvangst is constanter.

Animatie van een looproute door een 3D-weergave van een stad in Kaarten

Ongekende precisie in steden.

Het dual‑frequency­systeem werkt samen met Apple Kaarten om locaties beter te herkennen. Satelliet- en signaal­modellen zorgen voor meer precisie. Een geavanceerd, speciaal ontwikkeld algoritme maakt optimaal gebruik van beschikbare satelliet­signalen. En on‑device machinelearning zorgt dat er altijd snel kaartgegevens beschikbaar zijn voor een nauw­keuriger resultaat.

Trail-bandje. Extreem comfortabel.

Dun, licht en flexibel. Snel en makkelijk te verstellen tijdens work‑outs. Het materiaal rekt mee, dus je kunt het bandje stevig aantrekken voor een optimale pasvorm. Het Trail-bandje is gemaakt met gerecycleerd materiaal en is CO₂‑neutraal. Verkrijgbaar in drie opvallende nieuwe kleuren.

Avontuur

Topprestaties.
Naar nieuwe hoogtes.

Apple Watch Ultra 2 is speciaal ontworpen voor de meest extreme omstandigheden, hoogtes en temperaturen. Deze onmisbare tool brengt je overal naartoe. En ook weer thuis.

Apple Watch Ultra 2 is speciaal ontworpen voor de meest extreme omstandigheden, hoogtes en temperaturen. Deze onmisbare tool brengt je overal naartoe. En ook weer thuis.

Het kompas kiest een nieuwe koers.

In de vrije natuur is een goed kompas net zo onmisbaar als goeie wandelschoenen. Met de nieuwe weergaven en functies in de Kompas‑app vind je beter je weg dan ooit tevoren.

Meer informatie om meer te ontdekken.

Op het ruime display zie je belangrijke gegevens, zoals je huidige hoogte, de helling, en de lengte- en breedte­graad. Gebruik ‘Tik dubbel’ om makkelijk route­punten toe te voegen. Tik op de hoogte­knop voor een drie­dimensionale weergave van je route­punten. Zet een route­punt neer aan het begin van een hike, op je kampeer­plek of op een ander handig punt. Voortaan zie je ook de laatste plek op je route waar je nog ontvangst had. Dit werkt aan de hand van automatisch gegenereerde route­punten voor mobiele­data­verbindingen.

Backtrack. Altijd een weg terug.

Gebruik de backtrack-functie om terug te gaan naar waar je vandaan kwam of om weer op je route te komen. Deze functie gebruikt gps om te markeren welk pad je afgelegd hebt, zelfs op de meest afgelegen plekken. Zo kom je snel terug waar je was of daal je via dezelfde route de berg weer af.

Gemaakt om eropuit te trekken.

Trek je graag de wildernis in, dan kan de kaartinformatie op Apple Watch Ultra 2 van levens­belang zijn. Op nieuwe topo­grafische kaarten zijn fysieke kenmerken te zien in meer dan 1000 nationale en regionale parken in de VS. Zo zie je bergen, valleien en wateren, en details als wandel­routes, contour­lijnen, hoogte-informatie en beziens­waardigheden. Voor wandelroutes is gedetailleerde informatie beschikbaar, zoals afstanden en foto’s.

Op alles voorbereid.

Of je nu extreme temperaturen opzoekt of naar grote hoogten klimt, Apple Watch Ultra 2 is er klaar voor.

Sirene van 86 decibel Hou de actieknop ingedrukt om een geluids­signaal te activeren. Het geluid is hoorbaar tot wel 180 meter ver.
Dubbel zo fel In het donker kun je de zaklamp nu tijdelijk twee keer zo fel laten schijnen met een draai aan de Digital Crown.
-20° C tot 55° C Bestand tegen de vrieskou op een bergtop en de loden hitte van de woestijn.10
-500 m tot 9000 m Groter gebruiksbereik, van de diepste valleien tot de hoogste bergtoppen.

Alpine-bandje. Net zo geweldig als je hike.

Licht, stevig en gemaakt van twee lagen textiel die naadloos en zonder stiksels met elkaar zijn verweven. De roestbestendige titanium G‑haaksluiting die je moeiteloos door de verstevigde lussen haalt, zorgt dat het bandje stevig om je pols blijft zitten. Het Alpine-bandje bevat gerecycleerd garen en is CO₂‑neutraal. Verkrijgbaar in drie bijzondere nieuwe kleuren.

Watersport

Grens­verleggend.
Ook onder water.

Van jetskiën op een meer tot kitesurfen langs de kust. Apple Watch Ultra 2 is ervoor gemaakt. De dieptemeter biedt de gegevens en functionaliteit die duikers en freedivers nodig hebben om te duiken tot 40 meter diep.

Voldoet aan EN13319

Een internationaal erkende norm voor duikaccessoires.

Een volledig uitgeruste duikcomputer.

Met de app Oceanic+ voor Apple Watch Ultra 2 heb je een oerdegelijke duik­computer om je pols. De app is ontworpen in samen­werking met de gerenommeerde onder­water­specialisten van Huish Outdoors.11 De app is eenvoudig te bedienen en is speciaal gemaakt voor recreatief duiken en freediven tot een diepte van 40 meter. Zo heb je alles bij de hand wat je als duiker nodig hebt.

Nieuw: freediven.

Naast de features die van Apple Watch Ultra 2 een volwaardige duik­computer maken, ondersteunt Oceanic+ nu ook freediven. Belangrijke informatie, zoals je huidige diepte en de afdaal­snelheid, staat goed leesbaar op het display. Tussen duik­sessies door helpen de hartslag­zones om je hartslag weer onder controle te krijgen. En er zijn kant‑en‑klare timers voor je tijd boven of onder water.

Een duikplanner met lokale kennis.

Plan je duik met de Oceanic+-app op je iPhone. Check de omstandig­heden op je beoogde duikstek en doe je voordeel met ervaringen van anderen. Er is nu ook een handige optie om het optimale gewicht van je duik­uitrusting te berekenen.

Download de Oceanic+‑app

Duik in heldere meetgegevens.

Op de meeste duik­computers moet je eerst op een serie knoppen drukken voordat je ziet wat je nodig hebt. Met de Oceanic+‑app draai je gewoon aan de Digital Crown en kun je meteen kiezen uit meerdere schermen. Dankij de kleur­coderingen en het grote, heldere display wordt complexe informatie in een handomdraai helder.

Veiligheid. Altijd.

Alle veiligheids­waarschuwingen die je van een duik­computer verwacht, vind je terug in de Oceanic+‑app. Van decompressie­limieten tot te hoge stijgs­nelheden en veiligheids­stops. De app gebruikt een decompressie-algoritme van Bühlmann om doorlopend duik­gegevens te berekenen en bij te houden. Zo zie je in een oogopslag alles wat je nodig hebt.

Duikdata. Van de zee naar de cloud.

Zodra je boven water komt, kun je meteen de gegevens van je duik bekijken, inclusief de locatie waar je het water in- en uitging op basis van gps. Alle informatie wordt direct gesynchroniseerd met je iPhone en de cloud. Zo kun je een samenvatting van je duik bekijken en je logboek nalezen. Of eerdere duiken opzoeken en je onderwater­avontuur delen met vrienden en familie.

Diepgaande innovatie.

De Diepte-app is ideaal voor recreatieve duikers. De app schakelt automatisch in wanneer je onder water gaat en laat de tijd, je huidige diepte, de water­temperatuur en de tijdsduur onder water zien, net als de maximum­diepte die je hebt bereikt. Verder verschijnt er op je Watch een samenvatting van je duik en worden de gegevens van elke sessie bewaard in de Conditie‑app op je iPhone. Op deze manier krijg je een complete geschiedenis van je duik­sessies, met een grafiek van de duik en een kaart met de gps‑locatie waar je het water bent ingegaan.

Ocean‑bandje. De zee roept.

Dit bandje van hoogwaardig elastomeer is flexibel en rekbaar. De roestbestendige titanium gesp en het verstelbare oog houden het ook tijdens watersporten met hoge snelheden stevig op z’n plek. Verkrijgbaar in drie kleuren, waaronder twee kleurrijke nieuwe opties.

Ontdek meer

Alles wat
Apple Watch geweldig maakt.

Met alle features die je nodig hebt om gezond, veilig en verbonden te blijven is deze grens­verleggende Watch ook ideaal voor dagelijks gebruik.

Sterke features
voor je gezondheid.

Ecg.

Met de elektrische hartslag­sensor kan de Ecg-app je hartslag en ‑ritme meten. En aangeven of er tekenen zijn van atrium­fibrilleren, een vorm van onregelmatige hartslag.12

Meldingen over de gezondheid van je hart.

Krijg een waarschuwing bij een ongebruikelijk hoge of lage hartslag of een onregelmatig hartritme.13

Slaap bijhouden.

Krijg inzicht in je slaappatroon. Zie hoelang je kernslaap, remslaap of diepe slaap heeft geduurd. En of je wakker bent geweest.

Temperatuurregistratie.

Een innovatieve temperatuur­sensor14 geeft vrouwen meer inzicht in hun gezondheid en cyclus.15 De sensor meet schommelingen in je temperatuur gedurende de nacht, die je later kunt bekijken in de Gezondheid‑app.

Saturatie.

Meet het zuurstof­gehalte in je bloed, een goede maatstaf voor je gezondheid.16

Vernieuwende
veiligheids­features.

Ongelukdetectie.

Geavanceerde sensoren en een machine­learning-algoritme kunnen een ernstig auto-ongeluk registreren en automatisch de hulpdiensten inschakelen.3 Apple Watch Ultra 2 geeft je locatie door aan de hulpverleners en brengt ook je SOS-contact­personen op de hoogte.

Valdetectie.

Of je nu thuis bent of buiten op avontuur: als je Watch detecteert dat je gevallen bent en je niet meer reageert, worden automatisch de hulp­diensten gebeld.3

SOS-noodmelding.

Hou de knop aan de zijkant ingedrukt om snel de hulp­diensten te waarschuwen en je locatie met ze te delen.3 Je SOS‑contact­personen worden een tijdlang automatisch op de hoogte gebracht wanneer je locatie verandert.

Blijf verbonden met mobiele netwerken.

Bel en verstuur berichten.

Iedere Apple Watch Ultra 2 kan verbinding maken met een mobiel netwerk.17 Met een abonnement blijf je vrijwel overal verbonden. Zelfs als je iPhone niet in de buurt is.

Muziek.

Stream je favoriete muziek, podcasts en audioboeken. Vanuit de fitness of vanaf een besneeuwde bergtop.18

Kaarten.

Bij elke nieuwe route­aanwijzing voel je een tikje, zodat je weet waar je naartoe moet zonder op je Watch te kijken.

Apple Pay.

Betaal in een handomdraai met Apple Pay.19 En gebruik Wallet als je huis­sleutel, auto­sleutel of instap­kaart.20

App Store.

In de App Store voor Apple Watch vind je apps voor bijna elke sport of activiteit. Download apps direct op je Watch, zonder dat je je iPhone erbij hoeft te pakken.

Nauwkeurig zoeken.

Een Ultra Wideband-chip van de tweede generatie maakt ‘Nauwkeurig zoeken’ mogelijk voor iPhone.21 Je krijgt voelbare feedback zodat je weet hoe ver je iPhone bij je vandaan is en in welke richting je moet zoeken.

Bekijk Apple Watch Ultra 2 in AR.

Open deze pagina in Safari op je iPhone of iPad.

Ruil je huidige Apple Watch in voor korting op een nieuwe.22

Welke Apple Watch
past het best bij jou?

Apple Watch
 SE

Alle
essentials.
Verleidelijke prijs.

44‑mm of 40‑mm kast van aluminium

CO₂‑neutrale
combinaties verkrijgbaar7

Retina-display
Tot 1000 nits

S8 SiP

 

Je iPhone zoeken

 

 

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Meldingen bij
onregelmatig ritme13

Meldingen bij
lage cardio­conditie

 

Cyclus bijhouden15

SOS-noodmelding3

Internationale
noodoproep23

Valdetectie en
Ongelukdetectie3

 

Waterbestendig tot 50 m diep

Zwemproof24

 

 

GPS

Mobieledataverbinding
beschikbaar17

Tot 18 uur25

Energie­besparings­modus

 

Apple Watch
Series 9

Krachtige sensoren en
geavanceerde features
voor je gezondheid.

45‑mm of 41‑mm kast van aluminium
of roestvrij staal

CO₂‑neutrale
combinaties verkrijgbaar7

Always-on Retina-display
Tot 2000 nits

S9 SiP

Tik dubbel-gebaar

‘Nauwkeurig zoeken’
voor iPhone

Saturatie-app16

Ecg‑app12

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Meldingen bij
onregelmatig ritme13

Meldingen bij
lage cardio­conditie

Temperatuurregistratie14

Cyclus bijhouden
en ovulatie schatten
op basis van eerdere gegevens15

SOS-noodmelding3

Internationale
noodoproep23

Valdetectie en
Ongelukdetectie3

 

Waterbestendig tot 50 m diep

Zwemproof26

 

 

GPS

Mobieledataverbinding
beschikbaar17

Tot 18 uur27

Tot 36 uur in de
energie­besparings­modus27

Snelladen28

Apple Watch
Ultra 2

De meest veelzijdige
en robuuste.

49‑mm kast
van titanium

CO₂‑neutrale
combinaties verkrijgbaar7

Always‑on Retina-display
Tot 3000 nits

S9 SiP

Tik dubbel-gebaar

‘Nauwkeurig zoeken’
voor iPhone

Saturatie-app16

Ecg‑app12

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Meldingen bij
onregelmatig ritme13

Meldingen bij
lage cardio­conditie

Temperatuurregistratie14

Cyclus bijhouden
en ovulatie schatten
op basis van eerdere gegevens15

SOS-noodmelding3

Internationale
noodoproep23

Valdetectie en
Ongelukdetectie3

Sirene

Waterbestendig tot 100 m diep

Zwemproof29

Watersporten met hoge
snelheden

Recreatief duiken tot 40 m

Nauwkeurige
dual-frequency GPS

Mobiele­data­verbinding17

Tot 36 uur5

Tot 72 uur in de
energie­besparings­modus5

Snelladen30

Vergelijk alle modellen Shop Apple Watch